javascript:void(0)

 

 

 

Thermische fysiobed

 

Het Fysiobed verwent uw lichaam van top tot teen !
De gebruikelijke thermische massage apparaten masseren de rug, de nek en de schouderbladen.
Het bed is zo ontworpen dat tijdens de massage permanent de nek-, rug- en beenmassge wordt uitgevoerd. Welke Therapie biedt het Fysiobed?

‚Äč

Infrarood warmte


De infrarood warmte stimuleert cellagen tot 7 cm diep in het lichaam. Dit bevorderdert de verwijdering van giftige stoffen zoals: zware metalen, vet- en cholesterol. Voor meer dan 30 jaar wordt infrarood stralen voor behandelling van patienten als een zeer effectieve en succesvolle methoden erkend. U wordt gzonder, frisser en levendger dan dat u zich ooit heeft gevoeld!
 

Diep doordringende warmte


Het bed werkt met warmte dat de circulatie van uw bloed bevordert. Door deze warmte wordt de ontgiftiging van cellen gestimuleerd en komt er ontspanning in de spieren. Door het stimuleren van bepaalde gebieden van het lichaam met warmte, wordt de toestand van de organen verbeterd en wordt de bloedcirculatie versneld.

Accupressuur (effect)


Het is van belang dat bepaalde vitale punten in uw lichaam wordt gestiuleerd zodat de bloedcirculatie op deze plaatsen niet geremd wordt. Hierdoor blijft de bloedcirculatie optimaal. Uit onderzoek is gebleken dat daar waar blokkades zijn in het lichaam, giftige stoffen het lichaam binnen streep kome, waardoor ziekte ontstaat. Een van de programmas van het bed werkt door warmte te brengen op punten die veelal geblokkeerd zijn in het lichaam door bijvoorbeeld een verkeerde houding. 
Deze accupressuur behandeling  van het fysiobed zorgt ervoor dat blokkades worden opgelost, zodat de bloedcirculatie weer versneld wordt, waardoor giftige stoffen het lichaam kunnen verlaten. De bloedcellen in het beenmerg worden gestimuleerd waardoor pijn wordt verlicht.


Chiropraxie (effect)


Als de ruggenwervel goed functioneert, blijft het zenuwstelsel onbeschadigd.  De  functie van chiropraxie gaat langs die plaatsen in het lichaam die geblokkeerd zijnen maakt deze los.  Dit gebeurt door die hygiea balle, die langs de zijkant van de wervelkolom gaat en de rugspieren masseert waardoor spanningen kunnen worden opgelost.